Filmele noastre ALTfel !

Chiar dacă încă nu știi cine suntem, probabil ai văzut deja unul dintre filmele noastre, și anume unul dintre cele pe care le-am pus mai jos și care au fost unele dintre cele mai mari hituri ale noastre.
Pentru ca n-ai vrut sa ratezi un film unic în lume precum Cu drag, Van Gogh , primul film pictat in intregime!

Sau pentru că filmele in care muzica spune o poveste sunt preferatele tale și de aceea ai vazut Sotii de Militari cu Kristin Scott Thomas si Sharon Horgan.

Sau poate documentarul manifest 30 ani si 15 minute ti-a starnit curiozitatea!

Oricum, indiferent de motivul pentru care ai văzut unul dintre filmele noastre, îți putem garanta că, dacă vei continua să ne urmărești, vei vedea multe altele care te vor marca.

Pentru că filmele noastre nu sunt ca celelalte!

Asociația Follow Art iși propune promovarea și distribuția de producții cinematografice naționale și internationale, într-un limbaj și o strategie coerentă, ținând cont de diferiții interlocutori (festivaluri și targuri internaționale, distribuitori internaționali, rețele cinematografice, cinemateci, institute culturale și presă de specialitate) și de specificul fiecărui film. Munca realizată pentru fiecare film reprezentat este contextualizată în opera autorilor săi, astfel încât fiecare operă cinematografică să fie promovată în funcție de unicitatea propriilor caracteristici și să ajungă la un public cât mai larg. Cu fiecare film se promovează și munca regizorului său, într-un pariu al succesului continuu.

Cu drag, Van Gogh

Filmul Cu drag, Van Gogh prezintă viaţa şi moartea controversată a lui Vincent van Gogh printr-o animaţie desprinsă din picturile lui şi populată cu personajele desenate de el. Intriga prinde viaţă prin interviuri cu personaje apropiate de Vincent şi prin reconstruirea dramatică a unor evenimente care au dus la moartea pictorului.

McQueen

McQueen este o privire foarte personală asupra vieții extraordinare, a carierei și a artei lui Alexander McQueen.

 Prin interviuri exclusive cu familia și prietenii săi apropiați, arhive recuperate, efecte vizuale și muzică rafinată, McQueen este o sărbătoare vizuală unică și un portret palpitant al unui vizionar în modă, plin de inspirație dar foarte torturat lăuntric.

Soții de militari

Sotii de militari este o poveste care inspira si care impresioneaza prin forta prieteniei, a dragostei si a sprijinului în vreme de razboi. În timp ce partenerii lor de viata lupta în Afganistan, câteva femei se reunesc si formeaza un grup ce devine unic. Primul cor al sotiilor de militari, ce reusesc, printr-o forta comuna, sa se ajute una pe cealalta si sa treaca astfel prin unele dintre cele mai grele momente ale vietii lor. Dincolo de grija, de atentie si de sustinere reciproca, acest grup a reusit sa produca o miscare globala extraordinara si un curent mediatic impresionant.

 

Crai nou

“Crai Nou” urmărește călătoria psihologică a unei tinere spre procesul ei de dezumanizare. În încercarea de a urma studii superioare și a scăpa de violența familiei ei disfuncționale, lrina se transformă din victimă în agresor, ca urmare a agresiunii subtile pe care trebuie să o îndure. O experiență sexuală ambiguă cu un artist o determină să lupte împotriva oricărui tip de agresiune și să-și urmeze scopul de a fugi la București.

Străjerii Deltei

Filmul „ Strajerii Deltei” spune povestea mai multor copii care isi petrec vacanta de vara intr-o tabara din Delta Dunarii, unde invata cum sa supravietuiasca in salbăticie. Intr-o zi, in timp ce curata apele Deltei de sticle de plastic, dau peste doi braconieri care pescuiesc ilegal folosind un dispozitiv electric.